Reilusti rehellistä ruokaa.

Suoraan kotiin tai työpaikalle toimitettuna joka torstai.

Tilaaminen & toimitus

Voit tilata ruokia pääkaupunkiseudun alueella kotiin, työpaikalle, ystävän tai läheisen osoitteeseen. Jos tilaat muualle kuin kotiisi (rekisteröityvä toimitusosoite), niin lisää välilehdellä toimitustiedot toiseen haluamaasi osoitteeseen. Katso toimitusten postinumeroalueet Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. 

Toimituspäivä on torstai ja toimitusaika on kello 16.00-21.00

Tilauspäivästäsi riippuen kokonaistoimitusaika on 2-7 päivää. Jos haluat ruuat saman viikon torstaille, niin tee tilaus viimeistään tiistaina kello 12.00.

Toimituspäivää edeltävänä  päivänä saat tekstiviestin kello 21.00, jossa kerrotaan toimitusaika puolen tunnin tarkkuudella (+/- 30 min).

Kuljettajamme lähettää myös autosta asiakkaalle tekstiviestin, kun hän lähtee edelliseltä asiakkaalta. Asiakas saa seurantalinkin, josta hän näkee missä kuorma on tulossa. Asiakas voi myös antaa palautetta kuljettajalle tekstiviestissä olevan linkin kautta.

Varmista, että olet vastaanottamassa lähetystä toimitusaikana.

Toimituksen hinta on 10,00 € ja yli 100 € tilauksesta toimitus on ilmainen.

Voit myös noutaa tilauksesi torstaina kello 14-17 Little Big Foodin lähettämöstä, osoitteesta: Little Big Food / lähettämö, Rionkatu 5, 00220 Helsinki (Jätkäsaari).

Säilyvyys & palautus

Ruokamme säilyvät avaamattomina jääkaapissa 3 – 12 päivää ja avattuina  3-4 päivää. Kalaa, salaatteja ja täytettyjä leipiä lukuun ottamatta kaikki ruuat voi myös pakastaa suoraan niiden omassa rasiassa. Salaatit, täytetyt leivät ja pullat suosittelemme nautittavaksi 1-3 päivän sisällä toimituksesta.

Toimitamme ruuat kypsinä kylmäkuljetuksilla niin ettei kylmäketju katkea. Siirrä ruoka viileään, kun olet toimituksen vastaanottanut.

Ruuilla ei ole ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jos toimitus ei vastannut tilaustasi, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Maksaminen

Little Big Food -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi kaikilla suomalaisilla pankkitunnuksilla ja luottokorteilla. 

ota yhteyttä

    Tilaa uutiskirje

    Arvomme 100 euron paistinpannun uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi.
    Kehitämme valikoimaa jatkuvasti. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi aina ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista.