Usein kysyttyä

Katso usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Usein kysyttyä

Voit tilata tuotteita Little Big Food -verkkokaupasta osoitteesta www.lbfood.fi. 

Tilaus vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet ja toimituspäivä.

Voit maksaa tilauksen kaikilla suomalaisilla maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Yleisesti kuljetusten hinnat ovat kaupoissa 9,90 + keräilymaksu 4,90 (yhteensä 14,80). Me olemme kuitenkin halunneet tarjota asiakkaille toimitusmahdollisuuden ammattilaisten kautta kylmäkuljetusautoilla. Kymmenen euron kuljetusmaksu on meille ns. läpilaskutusta, josta ei tule tuloa. Jos tilaat kauemmas, niin kuljetusmaksu on kohtuullinen. Jos kuitenkin tilaat lähemmäksi tai vähemmän, niin suosittelemme valitsemaan noudon, joka on ilmainen.  

Tuotteemme säilyvät jääkaapissa avaamattomina tuotteesta riippuen 3-12 päivää ja avattuna 3-4 päivää. Koska tuotteet ovat kypsiä (kala-tuotteita lukuunottamatta), niin ne voi myös pakastaa niiden omissa rasioissa. Salaatit, täytetyt leivät ja pullat suosittelemme nautittavaksi tuotteesta riippuen 1-3 päivän sisällä toimituksesta.

Toimituspäivä on torstai kello 16.00-21.00

Toimitusalueena on pääkaupunkiseutu; Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen (katso toimitusalueiden postinumerot sivun yläpalkista).

Teemme reittisuunnittelun toimitusta edeltävänä iltana ja lähetämme asiakkaalle tarkennetun toimitusaikaviestin tekstiviestinä kello 21.00. Viestissä ilmoitamme toimituksen saapumisen kellonajan puolen tunnin tarkkuudella (+/- 30 min).

Kuljettajamme lähettää myös autosta asiakkaalle tekstiviestin, kun hän lähtee edelliseltä asiakkaalta. Asiakas saa seurantalinkin, josta hän näkee missä kuorma on tulossa. Asiakas voi myös antaa palautetta kuljettajalle tekstiviestissä olevan linkin kautta.

Koska kyseessä on ruoka, niin kaikki tuotteet toimitetaan kylmäkuljetuksina niin ettei kylmäketju katkea. Tuotteet on valmistettu ja pakattu hygieenisesti ja ne toimitetaan turvallisesti.

Voit myös noutaa tilauksesi torstaina kello 14-17 Little Big Foodin lähettämöstä, osoitteesta: Little Big Food / lähettämö, Rionkatu 5, 00220 Helsinki (Jätkäsaari).

Kaikki seuraavaan tilaukseen vaikuttavat muutokset ja/tai peruutukset tulee tehdä torstain toimituksiin edellisenä tiistaina kello 11.45 mennessä.

Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi 12 tunnin sisällä, niin olethan meihin yhteydessä sähköpostitse; [email protected] tai voit soittaa meille arkisin kello 9-15.00 numeroon 040 088 7920.

Tilaukset toimitetaan torstaisin kello 16.00-21.00 välisenä aikana. Toimitusta edeltävänä päivänä saat tekstiviestin, jossa ilmoitamme toimituksen saapumisen kellonajan puolen tunnin tarkkuudella (+/- 30 min).

Kuljettajamme lähettää myös autosta tekstiviestin, kun hän lähtee edelliseltä asiakkaalta. Asiakas saa viestissä seurantalinkin, josta hän näkee missä kuorma on tulossa. Asiakas voi myös antaa palautetta kuljettajalle tekstiviestissä olevan linkin kautta.

Arkipyhien aikana emme toimita tilauksia.

Toimitamme tuotteitamme pääkaupunkiseudun alueelle (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen). Toimitusmaksu on 10,00 €. Yli 100 € tilauksissa toimitus on ilmainen.  

Jos et ole kotona toimituksen aikaan, kuljettaja soittaa antamaasi puhelinnumeroon. Jos emme saa sinua kiinni, niin tuotteet palautuvat lähettämöömme. Jos estyt olemasta paikalla, niin vastaathan siitä, että joku toinen henkilö on vastaanottamassa toimituksen.

Mikäli tilattu tuote on vioittunut, puutteellinen tai vääränlainen, ilmoitathan asiasta meille välittömästi. Me korvaamme aiheutuneen vahingon ja sovimme siitä suoraan kanssasi tapauskohtaisesti.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: [email protected]

Voit myös soittaa meille arkisin kello 9.00-15.00 numeroon 040 088 7920.

Puhelinpäivystys torstain jakelupäivänä klo 16.00-21.00.

Jos toimitus ei ole saapunut sovittuun aikaan, niin ota yhteyttä kuljettajaan tekstiviestillä saapuneen linkin kautta.

Puhelinpäivystys torstain jakelupäivänä klo 16.00-21.00 p. 040 088 7920.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: [email protected] Viestiisi vastataan mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös soittaa meille arkisin kello 9.00-15.00 välillä numeroon 040 088 7920.

Puhelinpäivystys torstain jakelupäivänä klo 16.00-21.00.

ota yhteyttä

    Tilaa uutiskirje

    Arvomme 100 euron paistinpannun uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi.
    Kehitämme valikoimaa jatkuvasti. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi aina ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista.